Menu
<
Hoofdpagina
Gezichtsbehandelingen
Arrangementen
Massages
Ontharen
Pedicure
Wimpers en wenkbrauwen
Permanente Make-up
Scentchips
Kadobonnen
Contact en inlichtingen
Links

Massages


  Thalasso Massage, 95 :

  Iedereen kent het wel, na de winter, nadat we ons lichaam helemaal inpakten met lange broeken, dikke pulls, kousen, enz... zien we de huidschilfers in het rond dwarrelen en is de huid droog.
  Bij deze intensieve verzorgende massage wordt geen gebruik gemaakt van olie maar van karit butter met waardevolle Atlantische algenextracten die de huid voeden en herstellen.
  Om de opname van de voedende bestanddelen te optimaliseren wordt er vr de massage een scrub gegeven.

Elk van deze massages zijn uitermate respectvolle massages


  Massages :

  - Ontspannende massage van 1 uur : 60; + aromatherapie sessie: 70
  - Ontspannende massage van 1,5 uur : 85; + aromatherapie sessie: 95
  - Chinese Hoofd-Nek-en Schoudermassage (30 min) : 35
  - Chinese Hoofd-Nek-Schouder- en rugmassage (50 min) : 55

Elk van deze massages zijn uitermate respectvolle massages


  Algemene adviezen :

   Om geheel ontspannen de massagekamer binnen te stappen, vragen wij om op tijd aanwezig te zijn.

   Vanuit het oogpunt van hygine, verwachten wij dat U vr de massagebehandeling heeft gedoucht. Dat is niet alleen voor de massage therapeut prettiger om te werken, maar ook voor U om de behandeling te ondergaan.

   Bedenk even of er belangrijke dingen zijn die de massage therapeut moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te geven.

   Al onze massages zijn uitermate respectvolle massages. Wij gaan dan ook nooit in op eventuele erotische getinte verzoeken. [pause] heeft het recht de deur te wijzen en de nodige instanties in te lichten.

   Gelieve in geval van annulatie een seintje te geven 24 uur op voorhand zodat er andere behandelingen geboekt kunnen worden.

Bedankt voor uw begrip.                
Een kadobon is het ideale idee voor een origineel geschenk. Er zijn steeds kadobonnen te verkrijgen voor ontspannende massages, verzorgingen en verwen arrangementen.
u vind deze site via schoonheidssalon, massages, pause, hot stone massage, schoonheid, hot stone therapie, salon, schoonheidsinstituut, merksem, schoten, brasschaat, antwerpen, wimperpermanent, wimpers verven, wenkbrauwen epileren, gelaat reinigen, beautycare, make-up, gelaatsverzorging, schoonheidsmaskers, gelaat verzorgen met natuurlijke produkten, aromatherapie, massage, verzorging